Genellikle 200’ün üzerinde personel sayısı olan ve yemek üretimi için uygun bir alan tahsis edebilecek firmalar tarafından tercih edilmektedir.

Yemeği kendiniz üretmek yerine, profesyonel bir firmanın sizin yerinizde üretmesini tercih etmenizin maliyet, kalite, istikrar, süreklilik vb. sebepleri bulunmaktadır.

Ayrıca şehir dışında ve lokasyonel olarak uzakta bulunan firmalar tarafından 200 kişinin altında dahi olsa tercih edilebilmektedir.

Taşıma yemek hizmeti, kaliteli ve güvenilir yemekleri sunmanın yanı sıra maliyet olarak kendi üretiminize göre çok daha uygun olacaktır.

Yemekleriniz thermo-box adı verilen ve yemeklerin sıcaklığını muhafaza ederek lezzet kaybını önleyen taşıma yemek kaplarında getirilir.

İşletmenizin yemek üretimine uygun olmaması, yemek maliyetlerinizin çok yüksek olması ve kaliteli yemek üretiminin yapılamaması durumunda taşıma yemek hizmetini tercih edebilirsiniz.